Disse wienerschnitzler er væsentlig sundere, end den traditionelle udgave, da æg og rasp er skåret fra. Det betyder også, at de optager mindre fedtstof på panden. Et godt og sundere alternativ til de traditionelle wienerschnitzler.
Find vvs dele til billige penge
Wienerschnitzel På Den Sunde Måde
Sund udgave af de klassiske wienerschnitzler
Ingredients
- Hvedemel - 2 spsk
- Kalvekødsfiletter - 4 stk
- Olivenolie - 2 spsk
- Citron i skiver - 1 styk
- Peber - 0,5 tsk
- Paprika - 0,5 tsk
- Nelliker, stødt - 1 tsk
- Persille, friskhakket - 2 spsk
Instructions
Bank kalvekødsfiletterne flade med en kødhammer eller kagerulle. Drys med salt og peber.
I en dyb skål blandes persille, mel, peber, paprika og stødt nelliker. Vend kødet heri.
Steg dem i olivenolie 3-4 minutter på hver side og server dem sammen med et par friske citronskiver.
Skriv et svar