En krydret salat med fiskesauce, citronsaft, chili og i det her tilfælde også blåmuslinger. En perfekt forret eller sideret til hovedretten.
Yum Hoi Mang Pu
Lækker salat med blåmuslinger, citronsaft, chili og fiskesauce
Ingredients
- Mynteblade, frisk - 1 hndf
- Løg, finthakket - 1 stk
- Citronsaft - 2 spsk
- Afskallede blåmuslinger - 1 kop
- Fiskesauce - 2 spsk
- Thai Chili - 10 stk
- Citrongræs, skåret i stængler - 2 spsk
- Salatblade - 1 bundt
Instructions
Rens blåmuslinger og skyl dem grundigt i vand. Kog dem i et par minutter i vand, hæld vandet fra og stil dem til side.
I en skål blandes alle de øvrige ingredienser godt sammen og blåmuslingerne vendes i til sidst.
Skriv et svar