Denne ret er en form for salat men ikke som vi kender den. I denne salat er der masser af forskellige former for fisk og skaldyr. Den kan bruges både som forret men også som tilbehør til en hovedret.
Yum Talay
Lækker "salat" med en masse godt blandet fra havet.
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Krabsticks, imiterede, i mindre stykker - 4 stk
- Rejer - 200 g
- Jalepenós, i små stykker - 1 tsk
- Limesaft - 2 spsk
- Løg, finthakket - 1,5 stk
- Blæksprutte i mundrette stykker - 50 g
- Limeblade, finthakket - 2
- Rejepasta - 1 tsk
- Fiskesauce - 2 spsk
- Sukker - 1-2 tsk
- Chili, stødt - 1 spsk
Instructions
Klargør ingredienser. I en lille gryde opvarmes fiskesauce, sukker, chili, rejepasta og limesaft. Lad det simre et par minutter og tilsæt rejer, blæksprutte og jalepenós.
Lad retten koge i et par minutter og tilsæt dernæst limeblade og løg. Lad retten køle af til stuetemperatur og server.
Skriv et svar